Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

leger des heils breda

Leger des Heils Aangemeld blijven. Tijdens openingstijden kan je ook kleding doneren in de winkel daar maak niet alleen ons en iemand anders blij mee maar je helpt het milieu ook.


Lucinda Was Horeca Onderneemster En Werkt Nu Voor Het Leger Des Heils Indebuurt Breda

Iedereen is er welkom.

. Alles wat je in deze container gooit komt bij Leger des Heils terecht. Heb je gebruikte kleding. Leger des Heils in Breda. Volg het laatste nieuws rondom de winkel op Facebook en Instagram.

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens Andere resultaten voor tweedehands artikelen in de buurt. Op de parkeerplaats van het gebouw aan de Thomas Vincidorstraat staat een kledingcontainer. Desondanks mocht het Leger zich verheugen in een geweldige opbrengst die onze verwachtingen sterk overtrof. Neem contact op middels het reactieformulier.

Gooi het niet zomaar weg zegt Leger des Heils. Raadpleeg de Help van uw webbrowser om erachter te komen of uw webbrowser JavaScript ondersteunt of hoe u JavaScript inschakelt. Leger des Heils korps Breda. 12 photos 50 views.

Met sociale prijzen een luisterend oor en bovendien een werkplek voor vrijwilligers en mensen met een afstand tot de. In Salvation Army Locations. Breda - Cadetten van de Koninklijke Militaire Academie zamelen op maandag 14 juni schoenen in voor dak- en thuislozen op diverse locaties in Breda. About Contact Map REVIEWS UPDATES.

Doneren aan Leger des Heils. Het is voor het eerst dat het Bredase Leger des Heils. Korpsvakantie Burgh Haamstede 2327-05-2016. Daarom zamelt het Leger des Heils al meer dan honderd jaar tweedehands kleding en textiel in.

De meest volledige site met ruim 66000 openingstijden. ReShare is de naam van de afdeling die zich hiermee bezighoudt. Promofilmpje van het Leger des Heils Breda gemaakt door leerlingen van de Avans Hogeschool in Breda. Want wij geloven dat iedereen er toe doet.

Het Leger des Heils helpt en zorgt al 125 jaar voor mensen aan de onderkant van de samenleving. Leger des Heils korps Breda Breda. Kringloopwinkel leger des heils Breda op Telefoonboeknl - Naast een kringloopwinkel leger des heils vind je ook groothandel in afval en schroot religie Telefoonboek de Telefoongids van Nederland De afgelopen 24 uur heeft telefoonboeknl 111342 zoekopdrachten verwerkt. Leger des Heils korps Breda is one of the popular Religious Organization located in Thomas Vincindorstraat 2 Breda listed under Churchreligious organization in Breda Religious Organization in Breda Send Message Click to Call Add Review.

Vaak hebben mensen met meerdere problemen te maken die. Dinsdag 0900 -1200 Open Huis 1000 - 1500 Kledingwinkel Breda 1230 - Lunchcafé 1330-1530 Creaclub. Maandag 1100 - 1400 Kledingwinkel Zundert 1615 Samen bidden. Toon alle winkels van Leger des Heils.

Is dit uw bedrijf. ReShare Store Tilburg is ook te vinden op social media. ZUNDERT - Het Leger des Heils Breda heeft de Kledingbank van de Stichting Welzijn Zundert SWZ overgenomen. N 51 36365 E 004 47803.

Deze collecte werd gehouden in week 48 dus midden in de coronatijd. Zoals ze het zelf noemen. ReShare Store Tilburg is een onderdeel van Leger des Heils. Cadetten KMA verzamelen schoenen voor Leger des Heils.

Dinsdag was de sleuteloverdracht. 076 587 03 44 of 076 587 09 42. Pagina 1 van circa 8100000 resultaten voor adressen leger des heils - 0012 sec. Leger des Heils Breda.

Niet gevonden wat je zocht. Het is een hippe winkel dicht bij het hart van het Leger des Heils. Het Leger des Heils is er voor de meest kwetsbaren in de samenleving. 125 Jaar Leger des Heils in Breda 02-10-2016.

Vanmorgen werd vanuit korps Breda de totale opbrengst van de landelijke collecte 2020 van het Leger des Heils in Nederland bekend gemaakt. De ReShare Store in Breda is een tweedehands kledingwinkel aan de Markendaalseweg en onderdeel van het Leger des Heils. Bezoek de ReShare Store bij jou in de buurt. Graag houden we je op de hoogte van nieuwe vacatures.

Korps Breda is onderdeel van het van het Leger des Heils in Nederland Wij geloven in Gods liefde voor iedereen en. Neem contact met ons op voor meer informatie. Veel activiteiten uit onderstaand overzicht liggen nog stil vanwege de lockdown. 18 photos 72 views.

ReShare Store Tilburg op social media. Kom werken bij het Leger des Heils. Wat bruikbaar is wordt in onze kledingwinkel verkocht. De mensen zonder helper.

Faith Gospels Singers 05-06-2016. 24 photos 60 views. Ontdek alle 41 vestigingen van Leger des Heils in Nederland. Ze starten op zijn vroegst na de zomer weer op.

Vanuit een christelijke motivatie verlenen wij hulp aan kwetsbare mannen vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van geestelijke gezondheid beschermd wonen financiën werk en opvoeding. De ReShare Store is de tweedehands - en vintage kledingwinkel van het Leger des Heils. 559 vind-ik-leuks 13 personen praten hierover. Hendrik Berlagestraat 102 4827JL Breda.

Korps Breda Leger des Heils - Breda NL. Voor daklozen is goed schoeisel van groot belang omdat zij veelal op straat leven maar momenteel is. Dat is wat we willen. 31U E 624420 N 5718756.

6 photos 41 views.


Leger Des Heils Houdt Duurzame Shopavond Bredavandaag Het Nieuws Uit Breda


Leger Des Heils Korps Breda Startpagina Facebook


Leger Des Heils Vlaardingen Home Facebook


Leger Des Heils Korps Breda Home Facebook


Miranda Van Reshare Store Ik Wil Dat Iedereen In De Regio Breda Deze Winkel Leert Kennen Indebuurt Breda


Lucinda Was Horeca Onderneemster En Werkt Nu Voor Het Leger Des Heils Indebuurt Breda


Leger Des Heils Korps Breda Leger Des Heils Korps Breda


Korps Breda Leger Des Heils

Posting Komentar untuk "leger des heils breda"